Обавештење

Поштовани,

 Имамо задовољство да вас обавестимо да су издавачке куће „Klett”, „Нови Логос” и „Фреска”припремиле уџбенике за 1. и 2. разред средње школе, који одговарају новом плану и програму наставе и учења.

 У складу са тренутном ситуацијом, а поштујући прописане мере здравствене заштите, желимо да свим професорима средњих школа омогућимо да се из удобности свог дома информишу о нашим новим издањима на најбољи и најлакши начин. Стога смо одлучили да у наредним данима организујемо онлајн презентације, а више информација о пријави и терминима одржавања можете пронаћи на нашим сајтовима:

Klett: https://www.klett.rs/novi-udzbenici-za-prvi-i-drugi-razred-srednje-skole

Нови Логос: http://logos-edu.rs/stranica/52063/novi-udzbenici-za-prvi-i-drugi-razred-srednje-skole

Фреска: www.freska.rs

 

Подстакните своје запослене да се пријаве за вебинаре које организујемо ове и наредне недеље, а такође можете да их подстакнете да на сајтовима пронађу додатне информације о новинама у средњошколском образовању (као што су дигитални уџбеници), као и да прелистају делове нових штампаних уџбеника и каталоге за ова издања. Заинтересовани професори могу да сазнају и које смо погодностипредвидели за све кориснике наших уџбеника – оне укључују бесплатан примерак уџбеника, предлоге планова и дневних припрема за часове, нове савремене дигиталне уџбенике и бесплатни акредитовани програм едукације под називом Образовна академија.

 Радујемо се успешној сарадњи и дружењу у наредној школској години,

 Издавачке куће „Klett”, „Нови Логос” и „Фреска”

 

Srdačan pozdrav