Посета успешног предузетника

Посета успешног предузетникаПОСЕТА УСПЕШНОГ ПРЕДУЗЕТНИКА

Сваке године на часу Предузетништва гостује успешан предузетник из локалне средине. Ове године смо у госте позвали Горана Пашића, власника и директора ДОО Мултипак, предузећа за производњу, сервисирање и продају машина за паковање производа. Повод да то буде баш г. Пашић је чињеница да је прошле године добио годишњу награду града Кикинде за допринос у области предузетништва.

Предавање је одржано у новој медијатеци Школе 13.02.2014., у одељењима 44 – комерцијалиста – оглед и 43 – финансијски администратор.

Гост је причао о свом животном путу, претходним пословима, хобију, интересовањима, мотивима који су га навели да се бави овом делатношћу, како се посао развијао, да ли је имао помоћ и од кога, о изазовима посла, о предузећу, производима, запосленим радницима, проблемима везано за недостатак средстава за улагање, тешкоћама освајања тржишта, конкуренцији и суровој борби на тржишту, маркетиншким активностима, плановима за будућност...

Постављањем питања, ученици су могли да сазнају више о лепим странама али и проблемима који се јављају у предузетничком послу.

           

Предметни професор,

Јасна Грбић

  • 1
  • 2