Хуманитарна представа

Ученица 12 одељења, Јована Војиновић, болује од тешког обољења пропадања јетре. Због критичног здравственог стања, пребачена је у болницу у Италији, где чека да се нађе адекватна јетра и да се уради трансплантација. За Јованино лечење потребни су лекови који су скупи, а које Јованина породица није у стању сама да финансира.

Економско-трговинска школа коју похађа Јована, њени другови, другарице и сви запослени, покрећу ову хуманитарну акцију са циљем да помогну Јованином опоравку. То је једино што можемо да урадимо сада док чекамо да нам се Јована врати. Овој хуманитарној акцији прикључила се Канцеларија за младе која ће ове године играти за Јовану.

Из тог разлога позивамо ученике и запослене, као и све људе добре воље, да се одазову овој хуманитарној акцији прикупљања средстава за Јованин опоравак. Сви ученици који желе и могу да помогну потребно је да дају добровољни прилог од 100 динара благајницима одељења, који ће направити списак и заокружити оне ученике који желе да гледају представу. Представа коју ћемо гледати је омладинска представа „Продавница за самоубиство“, а играће се у четвртак, 19. фебруара 2015. године са почетком у 17:00 у мађарском дому „Еђшег“. Из тог разлога настава ће тог дана (у четвртак) почети у 12:30. 

Да вас подсетимо да у овој омладинској представи играју и наши ученици, Милана Галић, Валентина Гомбар и Игор Арнуш.

У Кикинди, 11.02.2015.                                                         Катица Рајков, психолог школе