Презентација наше школе и смерова које уписујемо школске 2022/2023. године успешно је реализована пред ђацима матурантима ОШ „Вук Караџић“ из Кикинде. Томе су највише допринели наши ученици који су своје смерове приближили млађим другарима.

Жарко Утржен из 2.1 представио је гостима смер економски техничар. Тијана Грбић, Милана Момчилов и Бранислава Јолић из 3.1 су им приближиле израду пројеката, којим су освојиле прво место из Предузетништва као и наградно путовање. Ученик смера трговац, Драган Ћирић из 1.3 објаснио је шта се све ради уколико се упише овај профил, а куварица Марија Котоган и конобарица Марина Рајић из 1.4 одељења су представиле свој смер. Гости су имали прилику да виде кабинете, учионице, теретану, награђен филм са манифестације Ноћ Музеја и телевизијску репортажу ученика победника такмичења Кухињски калфа.

Захваљујемо свим учесницима који су на леп и занимљив начин, без имало треме, држали пажњу гостима и приближили своје смерове, а тиме и нашу школу будућим средњошколцима.

Да би се све успешно реализовало, помогли су чланови маркетинг тима: Жељка Миличић, Ивана Којић, Станислав Завишин, Кристина Михајлов, Јасна Грбић, Љубица Колунџић, Ненад Миладински и Јасна Попов.