Манифестација „Совембар“одржана је 25.11.2022. године у Спортскoм центру „Партизан“.

Основне и средње школе из Кикинде учествовале су у различитим активностима  које су сачињавале ову, сада већ, традиционалну манифестацију.  

Економско-трговинска школа обележила je месец сова учешћем у манифестацији „Моја визура – сова ушара“ и то у  интеракцији ученика промотера и бројних  посетилаца. Под слоганом „У игри дај одговор нај и освој нову етш сову“, ученици наше школе осмислили су, за најмлађе, занимљив и поучан квиз знања о совама као и  игру меморије, слагалицу, бојанку, тачкасти цртеж, колоритно осликавање каменчића совама, направили су украсне кесе и укусне медењаке. Све је било у знаку и у  облику сове! Ученици образовних профила економски техничар и комерцијалиста  учествовали су  у  играма са  бројним заинтересованим посетиоцима. На крају игре,  као награду, посетиоци су добијали медени кекс који су справили маштовити и  умешни ученици  кувари. Поклоне су упаковали у украсне кесе наши вредни   трговци , а увек спремни конобари су  их послужили на опште задовољство  присутних. Сви ученици промотери, испред  штанда наше школе,  имали су своју улогу и успешно су приказали професију за коју се школују.

Захваљујемо свим посетиоцима који су са великим занимањем, али и активним учествовањем пратили оно што је нудио наш штанд. Посебно захваљујемо ученицима који су успешно презентовали Економско-трговинску школу: Јовани Пепић, 1.2, Марку Арађанину, 1.2, Ивани Терзин, 1.1, Огњену Гуцулу, 1.1, Ерики Гајер, 2.1, Даници Грујић, 2.3, Катарини Поморишац, 2.3 , Жарку Утржену, 3.1, Дејани Шевић, 3.1,  Дејани Костић, 1.3, Биљани Вујин, 1.3, Николи Ћирићу, 1.4, Владимиру Шибулу, 1.4 као и професорима из Тима за маркетинг.

Кикинда, 28.11.2022. године. Тим за маркетинг