Економско-трговинска школа је и ове године учествовала у „Совембру“ који традиционално обележава Туристичка организација Кикинде. Ова манифестација одржана је у спортској сали „Партизан“, 24.11.2023. године, а обележили смо је заједно с основцима и осталим средњошколцима из нашег града..

Ученици наше школе осмислили су за најмлађе занимљиву игру меморије, бојанку, тачкасти цртеж, колоритно осликавање сова на камену.

Ученици економски техничари и туристички техничари, учествовали су у играма с бројним заинтересованим посетиоцима. Као награду, на крају игре, учесници су добијали медени кекс, који су правили наши умешни кувари. Поклони су упаковани у украсне кесе наших вредних трговаца, а увек спремни конобари су их послужили.

Захваљујемо ученицима који су презентовали Економско-трговинску школу: Нини Керкез, 1.1, Сањи Милеуснић, 1.1, Ани Мучалов, 1.2, Мили Јеринкић 1.2, Тамари Немет, 1.4, Анити Живојинов, 2.2, Николини Колданов, 2.2, Ђорђу Стојановићу, 2.3, Марку Кришану, 2.3, Невени Ковачевић, 2.4, Вуку Веселиновићу, 3.3, Даници Грујић, 3.3, Николини Петков, 3.3 и Милици Црквењаков, 3.3.