Економска трибина - 17.04.2015. године

Економска трибина - 17.04.2015. годинеЕкономска трибина - 17.04.2015. године

И ове школске године у Економско- трговинској школи имали смо госте са Економског факултета из Суботице. Захваљујући томе, одржали смо још једну економску трибину намењену матурантима наше школе.

Трибина је  одржана  у  медијатеци Економско-трговинске школе, 17.04.2015. године под називом „Промоција Економског факултета у Суботици“. Економски факултета опет нам је представљао некадашњи ученик Економско-трговинске школе из Кикинде, а сада ванредни професор и предавач на смеру - информациони системи, др Мартон Сакал.

Организатор трибине био је наставник Економско-трговинске школе мрСтанислав Завишин. Учесници трибине били су ученици четврте године који су се добровољно изјаснили да желе да студирају економију на овом факултету, те су с тим у вези пожелели да се нешто више информишу о ономе шта нуди суботички факултет. Презентацији су, поред ученика 4-1, 4-2, и 4-4  одељења, присуствовали и наставници економске групе предмета и то: Славица Богосав, Ивана Којић и Драган Голић. Такође је економској трибини присуствовао и директор Економско-трговинске школе Томислав Бартолић.

Ово дружење у времену од 16 до 17 часова брзо је прошло у унакрсним питањима знатижељних ученика. Закључак је да је и ова трибина била изузетно корисна за све ученике, јер су у кратком временском року  могли да чују  значајним актуелностима и свему ономе што их чека на Економском факултету у Суботици.


Станислав Завишин, професор

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5