Економска трибина

Ekonomska tribinaЕкономска трибина одржана дана 03.04.2014. године

И ове школске године у Економско трговинској школи смо имали госте са Економског факултета из Суботице. Захваљујући томе, одржали смо још једну Економску трибину намењену матурантима наше школе.

Трибина је  одржана  у  медијатеци Економско-трговинске школе 03.04.2014. године под називом „Промоција Економског факултета у Суботици“. Испред Економског факултета опет нам је био некадашњи ученик Економске школе из Кикинде, а сада ванредни професор и предавач на смеру информациони системи др Мартон Сакал. Организатор трибине био је наставник Економско-трговинске школе мр. Станислав Завишин.

Учесници трибине били су ученици четврте године који су се добровољно изјаснили да желе да студирају економију на овом факултету, те су с тим у вези пожелели да се нешто више информишу о ономе шта нуди суботички факултет. Презентацији су, поред ученика 4-1, 4-2, 4-3, 4-4 и 4-5 одељења, присуствовале и наставници економске групе предмета Дубравка Варађанин, Драган Голић и Наташа Вучковац.

Ово дружење у времену од 14 до 15 и 30 часова је брзо прошло у унакрсним питањима знатижељних ученика. Закључак је да је и ова трибина била изузетно корисна за све ученике, јер су у кратком временском року могли да чују о актуелностима и свему ономе што их чека на Економском факултету у Суботици.


Станислав Завишин, проф.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5