Извештај о хуманитарној акцији и свирци за Јелену Такић

IMG 20170408 142614 432 2photo iconУ оквиру хуманитарне акције „Помозимо Јелени Такић“(ученици завршне, треће године Економско-трговинске школе)  у Народном позоришту, 8.априла 2016.године организована je хуманитарна свирка Кикиндских музичара.

Свирали су Стефан Бошков, гитара и вокал, Вања Грастић, гитара и вокал, Дарко Јовановић, бубњеви, Александар Липован, гитара, Јован Бајкин, гитара и вокал, Срђан Стојановић, виолина и Владимир Вукша, бас гитара. Концерт је био изузетно професионалан, врхунски изведен.

Музичари су озбиљно схватили овај задатак и одазвали су се позиву да учине добро дело и помогну у скупљању новчаних средстава за лечење болесне ученице Јелене Такић. Иако су неки од њих били радно ангажовани претходне ноћи, до раних јутарњих сати, није им било тешко да искрено и чистог срца засвирају у пуној сали у, преподневним сатима,.

Велико им хвала на добрим намерама које су показали, пружајући помоћ и подршку овој, Јелениној и нашој причи.

Током свирке на сцени су им се придружили ученици Економско-трговинске школе: вокали Теодора Влаховић и Јелена Салкаи и гитариста Александар Попов.

На крају, Јелена је изразила жељу да отпева своју омиљену песму „Волим осмех твој“ Тошета Проеског, у чему јој је помогао, као музичка пратња,  Јован Бајкин.

У Кикинди, 12.04.2017.

Психолог Школе

Катица Рајков