НОВОГОДИШЊИ КВИЗ И ТАКМИЧЕЊЕ У СТОНОМ ТЕНИСУ, ШАХУ И ПОЛИГОНУ

Обавештавају се ученици наше школе да ће Ученички парламент 23.12.2013. године организовати новогодишњи квиз знања и такмичење у стоном тенису, шаху и полигону.

Новогодишњи квиз знања односи се на опште знање из економије, географије, историје, музике, филма, спорта и сл. Свако одељење може пријавити по једну четворочлану екипу која ће учествовати у квизу. Екипе се могу пријавити Гојку Трамошљанину из IV2 до среде 11.12.2013. године.

Такмичење у стоном тенису организоваће се тако што ће се прво играти квалификације у току наредне две недеље а 23.12. играће се полуфинале и финале. За такмичење се може пријавити више екипа из истог одељења. Свака екипа броји два члана. Екипе се могу пријавити Шћепану Рудану из II1 и Анити Карачоњи из III1 до уторка 10.12.2013. године.

За информације о такмичењу у шаху заинтересовани ученици се могу обратити Горану Варађанину из IV3.

Такмичење у полигону (колут, окрет на греди, убацивање лопте у кош и сл.)  ће се организовати у фискултурној сали. Свако одељење може пријавити по једну трочлану екипу која ће учествовати у полигону. У саставу екипе мора бити најмање једна девојка. Екипе се могу пријавити Жељани Томин из I1 и Јелени Шорак из I1 до среде 11.12.2013. године.

Идеја Ученичког парламента је да ово такмичење постане традиција на крају првог полугодишта школске године и тиме обележи крај успешне календарске године и предстојећи новогодишњи празници.

Буди и ти члан једне од екипа и лепо се забави!