петак, 3.12.2021.

Десета по реду манифестација „Совембар“ посвећена ушатим “подстанаркама“ одржана је у нашем граду, у  новембру.

У петак, 3.12.2021. год, у спортском центру „Партизан“ основне и средње школе су обележиле „Совембар“, а међу њима, као и сваке године и Економско-трговинска школа.

Ученици образовног профила туристичко хотелијерски техничар су дочекивали и забављали малишане предшколске установе, а највише ученик Давид Воштић који је испред Туристичке организације Кикинде тог дана носио костим сове и увесељавао присутне. Испред штанда наше  школе, припремили су активности и забављали посетиоце у квизу знања „Покажи да знаш о совама и освој слатку награду“.

Слатку награду, кекс у облику сове и преукусне ситне колаче су припремили и нудили ученици образовног профила  кувар/конобар.

У оквиру радионице сваки посетилац нашег штанда требало је да у игри меморије пронађе две исте сове и нацрта или  обоји већ припремљене сова бојанке.

Захваљујемо  посетиоцима, ученицима који су представљали школу и професорима који су им у томе помогли, Данету Цветићанину, Милану Малетићу, Душку Вокићу, Дубравки Варађанин и . Наташи Крстић

Кикинда, 7.12.2021.

Извештај поднели:

проф. Дане Цветићанин,

проф. Милан Малетић,

проф. Душко Вокић,

проф. Дубравка Варађанин, проф. Наташа Крстић

Leave a Comment